نوشته شده توسط : ابراهیم مشهدی


تبدیل سند وکالت به تک برگ
منظور از سند وکالت چیست؟ در مورد انتقال مالکیت اموال غیرمنقول یا مستغلات، قوانین ایران تشریفات قانونی خاصی را در رابطه با موضوع تنظیم سند مالکیت شامل می شود. در واقع شخصی در مقابل قانون مالک شناخته می شود که سند مالکیت معتبری به نام او ثبت شود. گاهی ممکن است ملکی با انعقاد مبایعه نامه، قرارداد و ... فروخته شود اما سند رسمی صادر نشده باشد.

در این گونه موارد که ملک فاقد سند رسمی باشد و یا سند رسمی ملک به نام شخصی غیر از مالک آن باشد، ممکن است ملک بین چند مالک دست به دست شود. در نتیجه امروزه در خصوص مالکیت اموال غیرمنقول انواع اسناد مالکیت از جمله اسناد تک برگی، اسناد سیمی و سربی با منگوله، اسناد بنچاق و ... وجود دارد.

طبق آخرین قوانین مربوط به ثبت اسناد و املاک، برای کلیه اموال غیرمنقول واقع در کشور باید سند مالکیت تک برگی صادر شود. سند تک برگی املاک مسکونی بر روی کاغذ فیبر مخصوص در ابعاد A4 صادر شده و با مهر برجسته دفتر اسناد رسمی حک شده است.

ممکن است برای برخی از املاک وکالت وجود داشته باشد. سند وکالت، وکالتنامه فروش است که توسط دفاتر اسناد رسمی صادر می شود. در ادامه این مقاله به بررسی راهکارهای قانونی لازم برای تبدیل سند وکالت به تک برگ می پردازیم.
مراحل قانونی تبدیل سند وکالت به یک برگه
برای تبدیل سند وکالتنامه به یک برگه باید طبق مبایعه نامه یا قرارداد بیع چندین اقدام قانونی انجام شود. در مورد املاک مختلف، به دلیل سابقه ثبتی متفاوت و ویژگی های جغرافیایی متفاوت، ممکن است اقدامات قانونی برای تبدیل سند وکالت به یک برگ متفاوت باشد. به عنوان مثال اگر ملک مشمول عوارض شهرداری پرداخت نشده باشد امکان تنظیم سند تک برگی وجود ندارد.

نکته حائز اهمیت در مورد سند وکالت این است که این گونه اسناد معمولا مدت زمانی دارند یعنی پس از اتمام مدت وکالت دیگر نمی توان بر اساس آن وکالت نامه تک برگی صادر کرد. برخی از مهمترین مراحل قانونی برای تبدیل سند وکالتنامه به یک برگه به شرح زیر است:

دارنده وکالتنامه از طرف مالک وکالت قانونی برای انتقال مالکیت و صدور سند تک برگی به نام خود یا شخص دیگری دارد. لذا دارنده سند وکالت نامه بدون نیاز به حضور مالک در ادارات و دفاتر مربوطه می تواند در مراجع ذیصلاح حضور یافته و اقدامات قانونی لازم را در خصوص صدور سند تک برگی انجام دهد.
دارنده وکالت باید از طرف مالک در شهرداری و ادارات مربوط مانند اداره برق، گاز و ... حضور یافته و استعلامات مربوطه را در مورد سابقه بدهی ملک اخذ نماید. در صورتی که ملک مشمول عوارض شهرداری و مالیات و ... باشد قبل از صدور سند تک برگی باید بدهی ملک پرداخت شود. پرداخت بدهی های مربوط به ملک اساساً بر عهده مالک است. اما ممکن است در مبایعه نامه طرفین به نحو دیگری تعیین تکلیف کرده باشند.
مراحل نهایی تبدیل سند وکالتنامه به یک برگه
پس از فراهم شدن شرایط قانونی برای تبدیل سند وکالتنامه به تک برگ، دارنده وکالت باید در مهلت مقرر در وکالتنامه به دفتر اسناد رسمی مراجعه و درخواست صدور وکالتنامه واحد را ارائه کند. سند ورق صدور سند تک برگی مستلزم پرداخت هزینه ثبت نام می باشد.

از دیگر موارد تبدیل سند وکالتنامه به تک برگ می توان به موردی اشاره کرد که فروشنده برخلاف تعهداتی که در مبایعه نامه پذیرفته است از حضور در دفتر اسناد رسمی برای انتقال سند خودداری می کند. در این صورت خریدار می تواند از دفترخانه گواهی غیبت دریافت کرده و با تقدیم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی از فروشنده شکایت کند.
در فرآیند تبدیل سند وکالتنامه به یک برگ ممکن است حوادث حقوقی مختلفی رخ دهد. مثلاً در مورد ملکی که فاقد سابقه ثبتی است، صدور سند مالکیت تک برگی ممکن است موجب تغییر متراژ ملک مذکور مطابق قوانین شهرسازی شود.
نکات حقوقی مهم در زمینه صدور سند مالکیت تک برگی
سند مالکیت تک برگی جزو اسناد رسمی است. اسناد رسمی اسنادی هستند که توسط مأمور قانونی مطابق با آن صادر می شود
با مقررات قانونی اسناد رسمی قابلیت لازم الاجرا بودن را دارند و این اسناد قابل استناد در محاکم قضایی می باشد. در صورتی که سند تک برگی به طور غیرقانونی جعل شود یا کلمه یا حرفی به آن اضافه یا کم شود، جرم جعل در اسناد رسمی موضوع ماده 523 قانون مجازات اسلامی محقق می شود. در این صورت ممکن است مرتکب به 1 تا 10 سال حبس تعزیری محکوم شود.
قبل از صدور سند مالکیت تک برگی، دارنده وکالت باید در اداره ثبت شهرستان محل وقوع ملک حضور یافته و نسبت به استعلام سند رسمی ملک اقدام نماید. در استعلام های انجام شده میزان بدهی ملک، قابلیت و نحوه صدور سند مالکیت تک برگی اعلام می شود



:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ابراهیم مشهدی

 

طلاق توافقي در تهران

در طلاق توافقي هم زن و شوهر خواهان طلاق هستند و هم در طلاق توافق مي كنند و هم در تمام مسائل مالي و غير مالي طلاق توافق مي كنند. در واقع در طلاق توافقي زوجين نيازي به داشتن دلايل محكمه پسند براي طلاق در دادگاه ندارند و براي تقديم دادخواست طلاق توافقي تنها شرط لازم، توافق زن و مرد براي طلاق است.

 

توافقات زوجين در طلاق توافقي عبارتند از:

 

1- ميزان و نحوه پرداخت مهريه و ميزان بخشش بخشي از آن

 

2- تعيين وضعيت نفقه و مخارج دوران عقد و عقد

 

3- در صورت داشتن فرزند مشترك، توافق در مورد حضانت و سرپرستي طفل و نحوه ملاقات با طفل.

 

4- توافق بر مهريه

 

5- بررسي و موافقت با شرايط اوليه در سند ازدواج در خصوص تقسيم اموال

 

6- هرگونه قرارداد مالي ديگر

زوجين بايد با توافق با يكديگر در مورد مسائل طلاق تصميم بگيرند و سپس توافقات خود را به صورت كتبي و امضا شده به دادگاه ارائه كنند.

 

همچنين در خصوص توافقات زوجين در طلاق نيز بايد توجه داشت كه امكان تغيير توافقات زوجين وجود دارد و زن و شوهر مي توانند در هر مرحله از دادرسي يا مراجعه به دفتر رسمي طلاق هنگام ثبت نام، آن را تغيير دهند. طلاق و يا حتي پس از ثبت طلاق. توافقات آنها را تغيير دهيد و بر اساس آن عمل كنيد.

 

همچنين در صورتي كه زوجين از طلاق توافقي پشيمان شوند، در صورت عدم مراجعه به دفترخانه براي اجراي و ثبت طلاق، اعتبار گواهي عدم امكان سازش پس از سه ماه پايان مي يابد و نيازي به مراجعه به دادگاه نيست. يا رأي دادگاه را لغو كند.

 

اگر تصميم به طلاق توافقي از همسرتان داريد اما از حقوق خود در طلاق توافقي اطلاعي نداريد با وكيل طلاق توافقي در تهران تماس بگيريد و از حقوق خود در طلاق توافقي مطلع شويد.

طلاق از طرف زن به دليل عسر و حرج

عسر و حرج يكي از مهم ترين دلايل طلاق از سوي زن است كه با اثبات آن توسط زوجه، دادگاه به درخواست زن، حكم طلاق را صادر مي كند.

 

عصر و حرج به معناي عسر و حرج است و حرج و حرج براي زن به معناي ايجاد شرايطي است كه زندگي مشترك با شوهر براي زن غيرقابل تحمل و سخت باشد و زن در صورت اثبات دلايل خود مي تواند از دادگاه تقاضاي طلاق كند.

 

مطابق ماده 1130 قانون مدني در صورتي كه ادامه نكاح موجب عسر و حرج زوجه باشد، زن مي تواند به حاكم شرع مراجعه و تقاضاي طلاق نمايد. در صورتي كه عسر و حرج مذكور در دادگاه ثابت شود، دادگاه مي تواند زوج را به طلاق اجباري كند و در صورت عدم امكان، زوجه با اذن حاكم شرع طلاق مي گيرد.

بر اساس تبصره اين ماده، عسر و حرج عبارت است از وقوع حالتي كه ادامه زندگي را براي زوجه مشكل مي كند و تحمل آن را براي زوجه مشكل مي كند و موارد زير از مصاديق عسر و حرج محسوب مي شود در صورتي كه توسط دادگاه تاييد شده است. :

 

1- ترك زندگي خانوادگي توسط همسر به مدت حداقل شش ماه متوالي يا نه ماه متناوب در مدت يك سال بدون عذر موجه.

 

2- اعتياد همسر به يكي از انواع مواد مخدر يا اعتياد وي به مشروبات الكلي كه موجب اختلال در زندگي خانوادگي شده و امتناع يا عدم امكان الزام وي به ترك در مدت زماني كه پزشك براي ترك اعتياد ضروري تشخيص داده است. .

 

3- محكوميت قطعي زوج به پنج سال حبس و بيشتر

 

4- ضرب و شتم يا هر نوع سوء رفتار مستمر زوج كه با توجه به حال زوجه قابل تحمل نباشد.

 

5- ابتلاي همسر به بيماريهاي صعب العلاج رواني يا عفوني يا هر بيماري صعب العلاج ديگري كه زندگي مشترك را مختل كند.

 

موارد مندرج در اين ماده مانع از آن نيست كه در ساير مواردي كه عسر و حرج زن در دادگاه احراز مي شود، حكم طلاق به نفع زوجه صادر شود.

طلاق از زوجه با شروط دو فرزندي ضمن عقد

در عقد 12 شرط وجود دارد كه در صورت احراز هر يك از آنها در دادگاه، زن حق طلاق مي گيرد و با اثبات آن در دادگاه خانواده مي تواند علاوه بر حقوق مالي از شوهر خود طلاق دهد.

 

12 شرط عبارتند از:

 

1- 6 ماه دادن را قطع كنيد

 

2- رفتار بد و بد رفتاري شوهر به حدي كه زن نتواند به زندگي مشترك با شوهر ادامه دهد.

 

3- بيماري صعب العلاج و خطرناك همسر به طوري كه ادامه زندگي با او سلامت همسر را به خطر مي اندازد.

 

4- جنون زوج در صورت عدم امكان فسخ. (جنون يكي از دلايل فسخ نكاح است).

 

5- در صورتي كه زوج به كاري كه به حيثيت و مصالح خانوادگي زن لطمه بزند مشغول باشد.

 

6- زوج به حبس و يا 5 سال يا بيشتر

 

(بهتر است زوجه براي اثبات اين دلايل از وكيل طلاق كمك بگيرد.)

 

7- اعتياد مضر همسر به طوري كه ادامه زندگي براي زوجه مشكل باشد. (به تشخيص دادگاه خانواده)

 

8- زوجين بدون دليل موجه به مدت 6 ماه متوالي زندگي خانوادگي را ترك مي كنند.

 

9- شوهر به ارتكاب جرمي كه خلاف حيثيت خانوادگي زن باشد محكوم شده باشد. (به تشخيص دادگاه)

 

10- بچه دار نشدن زوج به دليل ناباروري و غيره (بايد 5 سال از زندگي مشترك گذشته باشد)

 

11- مفقود شدن زوج در صورتي كه ظرف 6 ماه پس از مراجعه زوجه به دادگاه پيدا نشود.

 

12- ازدواج مجدد زوجين بدون اذن همسر اول و به تشخيص دادگاه بين زوجين توسط شوهر رعايت نشود.



:: بازدید از این مطلب : 136
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ابراهیم مشهدی

 

 

مطالبه مهريه با بهترين وكيل مهريه در تهران

اگر زوجه بخواهد مهريه خود را مطالبه كند، بايد از قوانين و تشريفات ثبتي و مراجع قضايي در مورد مطالبه مهريه مطلع باشد. اين آگاهي را مي توان از طريق مشاوره با بهترين وكيل مهريه در تهران به دست آورد.

 

اولين نكته اي كه زوجه در مورد مطالبه مهريه بايد بداند اين است كه مطالبه مهريه از زوج فقط براي زمان طلاق و جدايي نيست و مهريه زوجه يك تكليف شرعي بر عهده زوج است كه بايد آن را بپردازد. زن او و زن مي تواند با توجه به تمكن مالي شوهر، مهريه خود را از او مطالبه كند و در صورت عدم پرداخت مهريه در صورت فوت زوج، زن مي تواند مهريه خود را از تركه شوهر مطالبه كند. ورثه مكلف به پرداخت مهريه هستند. زوجه از اموال ميت است.

 

همچنين در صورتي كه زوجه فوت كند و در زمان حيات خود مهريه خود را مطالبه نكرده باشد، در صورت فوت، اين بدهي بر عهده شوهر است و ورثه زوجه متوفي از قبيل فرزندان و پدر و مادر مي توانند مطالبه زوجه داشته باشند. جهيزيه از شوهرش و زوجين طبق قانون ملزم به پرداخت آن هستند.

مزاياي مطالبه مهريه توسط بهترين وكيل مهريه در تهران

زوجه براي وصول مهريه خود مي تواند به دفترخانه مراجعه و پس از آن در صورت عدم حصول نتيجه از طريق ثبت به شوراي حل اختلاف يا دادگاه خانواده مراجعه و شخصاً دادخواست مطالبه مهريه را به ذيصلاح تقديم نمايد. قدرت؛ اما مطالبه مهريه توسط بهترين وكيل مهريه در تهران داراي مزايايي است كه توصيه مي شود زوجه براي تنظيم و ثبت دادخواست مهريه از طرف خود و پيگيري رسيدگي به پرونده، وكيل مهريه تعيين كند. در صورت حضور وكيل مجرب مهريه در پرونده مطالبه مهريه، امكان گرفتن مهريه زوجه كه مهمترين حق مالي او در عقد نكاح است افزايش مي يابد.

برخي از مزاياي مطالبه مهريه زوجه از بهترين وكيل مهريه در تهران عبارتند از:

 

1- در صورت مطالبه وكيل مهريه، نيازي به حضور زوجه در دادگاه نيست و وكيل مهريه از طرف او در دادگاه حاضر مي شود.

 

2- بهترين وكيل مهريه در تهران مي تواند در كمترين زمان ممكن مهريه زوجه را وصول كند كه اين امر به دليل آگاهي وي از قوانين و تشريفات مراجع رسيدگي به دعاوي مهريه (ثبت، دادگاه خانواده و شوراي حل اختلاف) است.

 

3- بهترين وكيل مهريه در تهران براي جلوگيري از نقل و انتقال اموال زوجين به منظور اجتناب از پرداخت مهريه از دادگاه خانواده تقاضاي توقيف اموال زوجين را دارد.

 

4- اخذ قرار بازداشت زوج در صورت عدم پرداخت مهريه زوجه.

 

5- اثبات تمكن مالي زوج براي پرداخت مهريه زوجه و رد دادخواست طلاق زوج.

 

6- بهترين وكيل مهريه در تهران در صورت استنكاف زوج از پرداخت مهريه مي تواند حكم توقيف بگيرد و در صورتي كه اموال زوج جزء مستثنيات ديون نباشد، مهريه زوجه با فروش مال از طريق حراج

 

ممكن است زوجه به دليل بي اطلاعي از قوانين و تشريفات مراجع ذي صلاح در مطالبه مهريه نتواند خواسته خود را كه مطالبه مهريه است به درستي پيگيري كند و اين امر موجب ضايع شدن حقوق وي مي شود. به همين دليل توصيه مي شود زوجه قبل از طرح دادخواست مطالبه مهريه ابتدا با وكيل مهريه مشورت كند و وكالت بهترين وكيل مهريه در تهران را براي طرح دادخواست و پيگيري امور داشته باشد.

مطالبه مهريه توسط بهترين وكيل مهريه در تهران

در صورتي كه زوجه بخواهد وكالت بهترين وكيل مهريه در تهران را براي مطالبه مهريه خود داشته باشد، وكيل مهريه به ترتيب زير عمل مي كند:

 

وكيل مهريه ابتدا از طريق مراحل ثبتي نسبت به مطالبه مهريه اقدام مي كند و در صورت عدم موفقيت در وصول مهريه از طريق ثبت نام به دادگاه خانواده مراجعه و دادخواست مطالبه مهريه را به دادگاه تقديم مي كند.

مطالبه مهريه از طريق ثبت نام

بهترين وكيل مهريه در تهران براي مطالبه مهريه ابتدا از طريق ثبت اقدام مي كند. وكيل مهريه بايد با ارائه مدارك لازم كه شامل مدارك شناسايي و اصل قرارداد و وكالت نامه وكيل مي باشد به دفترخانه ثبت ازدواج مراجعه و تقاضاي صدور وصي نمايد. سپس سردفتر به درخواست وكيل زوجه برگه اجرائيه را صادر و وضعيت اجرائيه را به زوجه اعلام مي كند. همچنين سردفتر ميزان مهريه اي را كه از طريق مجري مطالبه شده در قرارداد قيد مي كند; به طوري كه همسر يا وكيل او نمي توانند به همان ميزان مهريه را از مرجع ديگري مطالبه كنند.

 

بهترين وكيل مهريه در تهران پس از اخذ اجرائيه به اداره ثبت مراجعه و تشكيل پرونده مي دهد. سپس اداره ثبت احوال مطالبه مهريه زوجه را به زوج اعلام مي كند و زوج پس از ابلاغ 10 روز فرصت دارد مهريه وي را پرداخت كند.

در صورت عدم پرداخت مهريه از سوي زوجين و عدم ارائه دادخواست پرداخت، اموال وي توقيف و با اجراي ثبت به فروش مي رسد.



:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ابراهیم مشهدی

جهيزيه يا كابين مالي است كه مرد در دوران عقد اسلامي به همسر خود مي پردازد يا مكلف به پرداخت آن است.

 

 

 

طبق ماده 1082 قانون مدني زن پس از ازدواج مالك مهر مي شود و مي تواند هر نوع مالكيتي بر آن داشته باشد.

 

 

 

همچنين مهريه مال معيني است كه ارزش مالي دارد و در ضمن عقد نكاح در اختيار زوجه قرار مي گيرد و به زن داده مي شود و گاهي مي توان به جاي پول كاري به نفع زن انجام داد، مانند مرد. تعهد به آموزش قرآن به زن

 

 

 

در عقد دائم اگر در زمان عقد مهريه تعيين نشده باشد، عقد صحيح است و طرفين مي توانند بعد از عقد بر مهريه توافق كنند; اما در عقد موقت ( صيغه ) تعيين مهريه شرط لازم صحت عقد است و عدم تعيين مهريه و مدت عقد موقت موجب بطلان عقد مي شود.

 

انواع مهريه

 

مهريه انواع مختلفي دارد كه عبارتند از:

 

 

 

مهرالموسمي: اگر مهريه در ضمن عقد نكاح يا بعد از آن با رضايت طرفين تعيين شود به آن مهرالموسمي مي گويند. مهرالمسمي مال معيني است كه با توافق زوجين يا شخصي به انتخاب زوجين به عنوان مهريه تعيين مي شود.

 

 

 

مهرالمضل: مهريه اي است كه بر حسب عرف و عادت و بر حسب موقعيت زن از نظر سن و تحصيل و موقعيت خانوادگي و اجتماعي زن و بر حسب زمان و مكان تعيين مي شود.

 

 

 

موارد تعيين مهرالمثل: مهرالمثل زماني تعيين مي شود كه:

 

 

 

1- زماني كه مهرالموسمي معين نشده باشد و قرب باشد.

 

 

 

2- در صورت عدم وجود مهريه در عقد نكاح، پس از نزديكي، زن مستحق مهريه است.

 

 

 

3- در مواردي كه مهرالمصامي به دلايلي باطل است، پس از نزديكي، زن مستحق مهر المثل است.

 

 

 

4- مواردي كه مهريه معين نشده و مرد بعد از نزديكي زن خود را طلاق دهد.

 

 

 

مهرالمتعه: اگر در عقد نكاح مهري ذكر نشده باشد و شوهر قبل از نزديكي و تعيين مهر، زن خود را طلاق دهد، زن مستحق مهر المتعه است. در مهرالماتا، وضعيت مرد از نظر توانايي اقتصادي و مالي در نظر گرفته شده است.

 

 

 

مهرالسنه: مهريه اي است كه پيامبر اكرم(ص) براي دخترش فاطمه(س) قرار داده است. اين مهر معادل 500 درهم است كه نوعي مهر است.

 

انواع مهريه از نظر زمان مطالبه

 

همانطور كه گفته شد زن مالك مهريه است و هر زمان كه بخواهد مي تواند مهريه خود را از شوهر مطالبه كند اما مهريه از نظر زمان مطالبه به دو دسته تقسيم مي شود:

 

 

 

1- مهريه عندالمطالبه

 

 

 

مهريه عندالمطالبه يعني هر وقت زن بخواهد مي تواند مهريه خود را از شوهرش مطالبه كند و شوهر مكلف به پرداخت مهريه است.

 

 

 

* نكته: در مواقعي كه مهريه عندالمطالبه باشد اصل بر اين است كه مرد توانايي پرداخت آن را دارد مگر اينكه خلاف آن ثابت شود و ثبوت بر عهده شوهر است و در واقع بايد ثابت كند كه كفايت مي كند. توانايي پرداخت كل مبلغ يا قسمت زيادي از مهريه را يكجا پرداخت نمي كند.

 

 

 

2- مهريه در صورت امكان

 

 

 

مهريه در نهايت به اين معناست كه پرداخت آن توسط مرد به همسرش مشروط به داشتن تمكن مالي است و اصل بر اين است كه مرد توانايي مالي براي پرداخت يكجاي مهريه را نداشته باشد.

 

 

 

*تبصره: در صورت تقاضاي مهريه زوجه، اصل بر اين است كه زوج قادر به پرداخت يكجا يا قسمتي از آن نيست و اثبات خلاف آن بر عهده زوجه است.

 

بهترين وكيل مهريه

 

بهترين وكيل مهريه، وكيلي است كه از آخرين قوانين مهريه و تشريفات دادگاه در خصوص مهريه آگاهي كامل داشته باشد. بهترين وكيل مهريه در تهران متخصص و حرفه اي با سابقه بالا و سابقه رسيدگي به پرونده هاي مشابه در خصوص دعاوي مربوط به جهيزيه و راهنمايي و مشاوره در اين زمينه موكلين و در صورت نياز وكالت مي نمايد. قبول دادخواست و پيگيري پرونده تا صدور حكم و اجراي آن.

 

 

 

بهترين وكيل مهريه در تهران به دعاوي جهيزيه مي پردازد كه برخي از آنها عبارتند از:

 

 

 

* مطالبه مهريه زوجه

 

 

 

* انصراف از پرداخت مهريه

 

 

 

* مصادره اموال زوجين

 

 

 

* بيرون رفتن زن و شوهر براي جهيزيه ممنوع است

 

 

 

* اثبات انجام معامله به قصد اجتناب از پرداخت مهريه توسط زوجين



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ابراهیم مشهدی

مطالبه مهريه از طريق دادگاه خانواده در تهران

در صورتي كه بهترين وكيل مهريه در تهران طي مراحل ثبتي نسبت به مطالبه مهريه زوجه اقدام كند و در وصول مهريه كوتاهي كند و زوج نيز اموالي براي توقيف در مراحل ثبت نداشته باشد، وكيل مهريه از طريق دادگاه خانواده يا دعوا. شوراي حل و فصل براي مطالبه مهريه اقدام مي كند

 

اگر مهريه زوجه كمتر از 20 ميليون تومان باشد بهترين وكيل مهريه در تهران بايد به شوراي حل اختلاف و در صورتي كه مهريه بيش از 20 ميليون تومان باشد به دادگاه خانواده مراجعه كند.

مراحل مطالبه مهريه از طريق دادگاه خانواده توسط بهترين وكيل مهريه در تهران عبارتند از:

 

1- ابتدا وكيل مهريه با مراجعه به دفاتر خدمات الكترونيك دادگستري نسبت به ثبت مطالبه مهريه اقدام مي نمايد.

 

۲- پس از ثبت درخواست مهريه، پرونده به دادگاه خانواده ارجاع مي شود.

 

3- در دادگاه خانواده پرونده به شعبه مورد نظر ارجاع و وقت رسيدگي تعيين مي شود.

 

4- ابلاغ شعبه و زمان رسيدگي به زن و شوهر و وكلاي آنان

 

5- تشكيل جلسه با حضور زن و شوهر يا وكلاي آنان

 

6- صدور حكم دادگاه خانواده در خصوص ميزان و نحوه پرداخت مهريه توسط زوجين

 

7- اجراي حكم به وسيله اجراي احكام

*تبصره: زوجه يا بهترين وكيل مهريه در تهران نمي تواند هم از طريق ثبتي و هم از طريق دادگاه خانواده مطالبه مهريه كند و طبق قانون بايد ابتدا از طريق ثبت و سپس از طريق دادگاه خانواده يا دادگاه خانواده اقدام كند. شوراي حل اختلاف. .

هزينه مطالبه مهريه از طريق ثبت نام

هزينه مطالبه مهريه از طريق ثبت يا حق الاجرا پنج درصد (نصف عشر دولتي) مهريه زوجه است كه به عهده زوج مي باشد.

تنظيم دادخواست ورشكستگي با بهترين وكيل مهريه در تهران

با توجه به راهنمايي بهترين وكيل مهريه در تهران همانطور كه گفته شد; مهريه زن دين است و شوهر بايد آن را بپردازد و زن مي تواند با توجه به تمكن مالي شوهر آن را مطالبه كند. همچنين در صورت استنكاف زوج از پرداخت مهريه، اموال وي ضبط و مهريه زوجه با فروش آن توسط دادگاه پرداخت مي شود.

 

اما آنچه گفته شد به اين معنا نيست كه زوج حقي ندارد و در صورت مطالبه مهريه زوجه بايد مهريه خود را يكجا بپردازد. اما قانون به نفع شوهر معسر نيز مقرراتي را مقرر كرده است كه در صورت عدم تمكن مالي زوج، زوج با توجه به تمكن مالي خود مي تواند مهريه زوجه را به صورت اقساط بپردازد و زوجه مهريه را دريافت خواهد كرد. مهريه به اين صورت پيدا كردن

 

در صورتي كه زوجه مهريه خود را مطالبه كند و زوج استطاعت پرداخت آن را نداشته باشد، زوج بايد با مراجعه به بهترين وكيل مهريه در تهران و دريافت راهنمايي هاي لازم، دادخواست پرداخت مهريه را ارائه و عدم توانايي خود را به اثبات برساند. پرداخت مهريه در دادگاه خانواده ، از پرداخت يكجاي مهريه همسرش معاف است و دادگاه با توجه به تمكن مالي وي پرداخت مهريه را به صورت اقساطي تعيين مي كند.

 

بهترين وكيل مهريه در تهران مي تواند كمك زيادي به زوجين در اثبات مهريه خود در دادگاه داشته باشد و به اين ترتيب حكم دادگاه مبني بر معافيت زوج از پرداخت مهريه به نفع وي صادر مي شود.

حق الوكاله بهترين وكيل مهريه در تهران چقدر است؟

موكلين مي توانند با پرداخت حق الزحمه و حق الوكاله بهترين وكيل مهريه در تهران از مزاياي حضور وي در پرونده خود در خصوص مهريه استفاده كرده و از دانش و تخصص وي در اين زمينه بهره مند شوند.

 

درست است كه موكل براي دريافت مشاوره و پيگيري پرونده خود هزينه مي كند و بايد حق الوكاله مهريه را بپردازد. اما در ازاي پرداخت حق الوكاله، شانس موفقيت موكل در پرونده بيشتر مي شود و همچنين زمان كمتري را صرف مي كنند. حق الوكاله بهترين وكيل مهريه در تهران چقدر است؟

 

براي پاسخ به اين سوال بايد گفت؛ چنانچه هر يك از زوجين جهت راهنمايي و مشاوره در خصوص جهيزيه و مطالبات مربوط به آن به دفتر بهترين وكيل مهريه در تهران مراجعه نمايند، صرفاً هزينه مشاوره با وكيل مهريه را بر اساس زمان صرف شده و جلسات مشاوره پرداخت خواهند كرد. اما در صورتي كه موكل بخواهد علاوه بر مشاوره جهت پيگيري پرونده، به بهترين وكيل مهريه در تهران مشاوره دهد، بايد با توجه به مراحل رسيدگي و دفعات مراجعه وكيل، حق الوكاله وكالت را بپردازد. مقامات قضايي و جمع آوري اطلاعات و همچنين سختي پرونده و زمان صرف شده. براي گرفتن نتيجه بايد هزينه كرد



:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ابراهیم مشهدی

طلاق بائن در تهران (طلاق بدون رجوع)

طلاق متقابل طلاقي است كه پس از طلاق رابطه زناشويي بين زن و شوهر به كلي از بين مي رود و مرد نمي تواند در حين طلاق به همسر سابق خود مراجعه كند. البته خُلّه و طلاق مباركه كه يكي از انواع طلاق صريح است كه زن با دادن مهريه خود طلاق مي‌گيرد، در صورت مطالبه تمام يا قسمتي از مهري كه در حين طلاق داده است، طلاق باطل مي‌شود. براي بازگشت باز باشيد

 

طلاق باين نيز به چند دسته تقسيم مي شود كه عبارتند از:

 

1- طلاق از زن باكره (زني كه بعد از ازدواج با او رابطه جنسي نداشته است)

 

2- طلاق دختر صغير (دختري كه 9 سال تمام نشده باشد.

 

3- طلاق زن يائسه

 

4- طلاق طلاق

 

5- طلاق مبارك

 

6- طلاق ثالث يا طلاق سه گانه

 

7- طلاق نوع ديگري نيز وجود دارد كه به آن طلاق شرعي مي گويند. در اين نوع طلاق، حاكم شرع، زن مردي را كه نه نفقه او را مي دهد و نه او را طلاق مي دهد، طلاق مي دهد.

در طلاق رجعي مرد مي تواند بدون نياز به ازدواج جديد و شروع مجدد زندگي مشترك به همسر خود رجوع كند و عقد قبلي با تمام آثارش پابرجا بماند. در طلاق رجعي زوجين از يكديگر ارث مي برند و زوجه مستحق نفقه است و زوجه مي تواند در خانه مرد بماند.

 

در طلاق خلع و مباركه كه يكي از انواع طلاق صريح است و زن با دادن مهريه خود را طلاق مي دهد، در صورتي كه زن تمام يا قسمتي از مهر خود را كه در حين طلاق داده مطالبه كند، طلاق باطل است. صريح مي شود و تبديل به طلاق رجعي مي شود. و مرد مي تواند در هنگام طلاق به زن برگردد و زندگي مشترك خود را دوباره آغاز كند.

انواع طلاق بر اساس متقاضي طلاق

اگر هر يك از زوجين به تنهايي يا هر دو تصميم به طلاق گرفتند، ابتدا بايد تقاضاي طلاق كنند. اكنون طبق قانون طلاق در ايران، طلاق بر اساس اينكه چه كسي دادخواست طلاق را به دادگاه مي‌دهد به دو دسته كلي تقسيم مي‌شود:

 

1- طلاق يك طرفه: زماني كه تنها يكي از زوجين تصميم به طلاق و جدايي مي گيرد و با تقديم دادخواست طلاق از دادگاه خانواده تقاضاي طلاق مي كند، طلاق يك طرفه است. طلاق يك طرفه ممكن است توسط مرد يا زن باشد.

 

طلاق يك طرفه به دو دسته تقسيم مي شود:

 

طلاق از يك مرد

 

طلاق از همسر

 

2- طلاق توافقي: اگر زن و مرد بر طلاق توافق كنند، طلاق توافقي خواهد بود.

بر اساس قانون، مرد حق طلاق دارد و هر زمان كه بخواهد مي تواند با تقديم دادخواست طلاق از طرف مرد، زن خود را طلاق دهد، البته بايد توجه داشت كه براي طلاق زن، مرد بايد زن خود را طلاق دهد. . ابتدا بايد حقوق مالي زن كه شامل مهريه است پرداخت شود، نفقه، نفقه، جهيزيه و تقسيم اموال زوج در طلاق و سپس به درخواست او حكم طلاق يا گواهي عدم امكان سازش صادر مي شود. و مرد مي تواند طلاق را اجرا و ثبت كند. همچنين در صورتي كه مرد توانايي مالي براي پرداخت يكجاي حقوق مالي زوجه را نداشته باشد، مي تواند با تقديم دادخواست معوقه، پرداخت مهريه و ساير حقوق مالي زوجه را به صورت اقساطي درخواست كند.

 

يكي از نكات مهمي كه مرد در طلاق بايد به آن توجه كند دلايل طلاق مرد است زيرا اگر مردي بخواهد با دليل موجهي مانند خيانت زن خود را طلاق دهد نيمي از دارايي مرد در اختيار مرد قرار نمي گيرد. مرد. زن مطلقه

زن حق طلاق ندارد و براي تقديم دادخواست طلاق بايد دلايل موجه و محكمه پسند به دادگاه ارائه كند تا پس از اثبات دلايل طلاق، حكم طلاق به دادگاه صادر شود. زن درخواست او

 

يكي از مهمترين دلايل طلاق زنان سختي و خجالت است. مطابق ماده 1130 قانون مدني، در صورتي كه ادامه نكاح موجب عسر و حرج زوجه باشد، زن مي تواند به حاكم شرع مراجعه و تقاضاي طلاق نمايد. بر اساس تبصره اين ماده عسر و حرج عبارت است از پيدايش حالتي كه ادامه زندگي را براي زوجه با مشكل مواجه كرده و تحمل آن را براي زوجه سخت كند و زوجه مي تواند به دادگاه مراجعه و تقاضاي طلاق كند. . از طرف همسر به دليل سختي و خجالت. و درد را احساس كنيد.

 

طلاق از طرف زن نيز با شروط دوازده گانه ضمن عقد امكان پذير خواهد بود و زن مي تواند با اثبات هر يك از موارد مندرج در عقد از دادگاه تقاضاي طلاق كند.



:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ابراهیم مشهدی


طلاق چيست؟
طلاق به معناي پايان قانوني ازدواج و جدايي زوجين از يكديگر است و در نتيجه حقوق و تكاليف متقابلي كه بين زوجين در زمان ازدواج وجود داشته از بين مي رود.

طلاق يكي از وقايع است، زيرا مرد حق طلاق دارد و طلاق يك طرفه توسط مرد انجام مي شود.

طبق ماده 1139 قانون مدني، طلاق مخصوص عقد دائم است و زن در عقد منقطع با انقضاي مدت يا توسط شوهر طلاق مي‌گيرد.
مراحل طلاق براي ايرانيان مقيم خارج از كشور
طلاق به معناي پايان قانوني ازدواج و جدايي زوجين از يكديگر و پايان يافتن رابطه زناشويي بين آنها و در نتيجه از بين رفتن حقوق و تكاليف متقابلي است كه در زمان ازدواج بين زوجين وجود داشته است.

طبق ماده 1139 قانون مدني، طلاق مخصوص عقد دائم است و زن در عقد منقطع با انقضاي مدت يا توسط شوهر طلاق مي‌گيرد.

طبق ماده 1133 قانون مدني مرد حق دارد و هر وقت بخواهد مي تواند زن خود را طلاق دهد بنابراين طلاق از اقعات است يعني طلاق يك طرفه است و به اراده مرد انجام مي شود.
انواع طلاق بر اساس رجوع در طلاق
امتناع بعد از طلاق به اين معناست كه مرد پس از طلاق به همسر خود برگردد و در دوران طلاق به زندگي مشترك ادامه دهد و با اين رجوع ازدواج قبلي با تمام آثارش ادامه پيدا كند و نيازي به ازدواج مجدد نباشد.

انواع طلاق بر اساس مرجع به دو دسته تقسيم مي شوند:

1- طلاق باين (طلاق بدون رجوع)

2- طلاق رجعي
طلاق باين
طلاق باين به طلاقي گفته مي شود كه پس از طلاق رابطه زناشويي بين زن و شوهر به كلي از بين مي رود و مرد نمي تواند در دوران طلاق بين به همسر سابق خود مراجعه كند و دوباره زندگي مشترك را آغاز كند. ، براي انعقاد عقد بايد زن و شوهر باشد.

انواع طلاق عبارتند از:

1- طلاق از زن باكره (زني كه با او همبستر نشده است).

2- طلاق صغير (دختري كه هنوز 9 سالش نشده است)

3- طلاق طلاق

4- طلاق مبارك

5- طلاق زن يائسه

6- طلق سه گانه يا طلق سوم

7- نوع ديگري از طلاق وجود دارد كه به آن طلاق شرعي مي گويند. در اين نوع طلاق، حاكم شرع، زن مردي را كه نه نفقه او را مي دهد و نه طلاق مي دهد، طلاق مي دهد.
در طلاق رجعي مرد مي تواند در مدت طلاق بدون نياز به انعقاد عقد جديد نزد همسر خود رجوع كند و زندگي زناشويي خود را دوباره آغاز كند. مي تواند در خانه يك مرد بماند.

در طلاق خلع و مبارات كه از انواع طلاق صريح است، زن با دادن مهريه خود طلاق مي گيرد، بنابراين در ايام طلاق اگر زن مهريه خود را كه داده مطالبه كند، طلاق از حالت صريح خارج مي شود. و تبديل به طلاق رجعي مي شود. و مرد مي تواند در مدت طلاق به همسر خود مراجعه كرده و به زندگي مشترك خود ادامه دهد.
انواع طلاق بر اساس رجوع در طلاق
امتناع در طلاق به معناي بازگشت مرد به زن پس از طلاق و ادامه زندگي مشترك در دوران طلاق است و با اين اشاره ازدواج قبلي با تمام آثارش ادامه دارد و نيازي به ازدواج مجدد نيست. البته ثبت مرجع براي مرد الزامي است و در صورت عدم ثبت مرجع به پرداخت جزاي نقدي يا حبس محكوم مي شود.

طلاق بر اساس مرجع در طلاق به دو دسته تقسيم مي شود:

* طلاق بين (بدون مرجع)

*طلاق رجعي
انواع طلاق بر اساس متقاضي طلاق
اگر زن و مردي بخواهند طلاق بگيرند ابتدا بايد دادخواست طلاق بدهند تا درخواست طلاق زن يا مرد در دادگاه بررسي شود و سپس دادگاه در اين خصوص تصميم مقتضي را صادر كند.

بر اساس درخواست طلاق و تقديم دادخواست طلاق به دادگاه خانواده، طلاق به دو دسته كلي تقسيم مي شود:

1- طلاق يك طرفه

2- طلاق توافقي



:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ابراهیم مشهدی

در طلاق توافقي در تهران زوجين در چه مواردي توافق مي كنند؟
همانطور كه گفته شد در طلاق توافقي زن و شوهر بايد بدون دخالت دادگاه در مورد مسائل مالي و غير مالي طلاق توافق كنند.

توافقات زوجين در طلاق توافقي عبارتند از:

1- ميزان و نحوه پرداخت مهريه توسط زوجين

2- نحوه پرداخت نفقه زوجه

3- حضانت فرزند

4- حق ملاقات با طفل پس از طلاق

5- استرداد جهيزيه زوجه

6- تقسيم اموال زوجين

7- هر گونه قرارداد مالي ديگري كه در قرارداد مشخص شده باشد.

براي اطلاع از حقوق خود در طلاق توافقي با بهترين وكيل طلاق توافقي در تهران تماس بگيريد و هر سوالي داريد بپرسيد.
ميزان و نحوه پرداخت مهريه در طلاق توافقي
مهريه يكي از مهمترين حقوق مالي زوجه پس از عقد است و در صورت بلامحل بودن مهريه زن مي تواند هر زمان كه بخواهد مهريه خود را از شوهر مطالبه كند. همچنين زوجه مي تواند تمام يا قسمتي از مهريه خود را طبق توافق با شوهر بدهد.
طلاق يك طرفه
طلاق يك طرفه طلاقي است كه در آن فقط يكي از زوجين تصميم به طلاق گرفته و دادخواست طلاق يك طرفه را به دادگاه خانواده تقديم مي كند. طلاق يك طرفه ممكن است از طرف مرد يا زن درخواست شود.

در واقع در طلاق يك طرفه به دو دسته تقسيم مي شود:

1- طلاق از مرد

طبق ماده 1133 قانون مدني، مرد حق طلاق دارد و هر زمان كه بخواهد مي تواند با تقديم دادخواست طلاق و پرداخت حقوق مالي زن خود را طلاق دهد. مهريه، نفقه، اجرت عرفي ايام عقد، تنصيف دارايي زوج، استرداد جهيزيه از حقوق مالي زن است كه مرد بايد در زمان طلاق براي صدور حكم طلاق بپردازد. عدم امكان سازش) بنا به درخواست وي.

2- طلاق توسط زن

زن حق طلاق ندارد و بايد دلايل مساعد براي تقديم دادخواست طلاق به دادگاه ارائه كند. عسر و حرج و دوازده شرط عقد از مهمترين دلايل طلاق از زن است.

در مورد طلاق از طرف زن به دليل عسر و حرج و شروط دوازده گانه عقد، زن بايد دلايل خود را در دادگاه ثابت كند تا به درخواست او از طرف دادگاه حكم طلاق صادر شود.
پرداخت نفقه در طلاق توافقي
نفقه يكي ديگر از حقوق مالي زوجه است كه از زمان عقد به عهده شوهر است و مرد مكلف به پرداخت نفقه زن است. مرد بايد مسكن و اثاثيه مناسب براي زندگي مشترك تهيه كند و مخارج زندگي زن را بپردازد.

پرداخت نفقه زوجه به قدري اهميت دارد كه قانونگذار عدم پرداخت نفقه و ترك نفقه را جرم مي داند و در صورت شكايت زوجه به دليل ترك نفقه علاوه بر پرداخت نفقه معوقه، پرداخت نفقه زوجه را جرم مي داند. او نيز به حبس محكوم خواهد شد. همچنين ترك نفقه يكي از دلايل موجه طلاق زوجه است و در صورت ترك نفقه زوجه مي تواند به دادگاه خانواده مراجعه و تقاضاي طلاق نمايد.

زوجين در طلاق توافقي بايد در مورد نفقه معوقه زوج يا نفقه زوج در مدت طلاق توافق كنند.
حضانت فرزند در طلاق توافقي
همانطور كه گفته شد در طلاق توافقي زن و مرد بايد بدون دخالت دادگاه در مورد طلاق به توافق برسند، از جمله مسائل طلاق كه زوجين بايد تصميم بگيرند و توافق كنند، حضانت طفل در طلاق. توافقي است. .

در صورتي كه زوجين داراي فرزند مشترك باشند، بايد توافق كنند كه نفقه و حضانت فرزند پس از طلاق بر عهده چه كسي خواهد بود. زن و شوهر بايد پس از طلاق در مورد حضانت فرزند به توافق برسند.

پس از اينكه زوجين بر سر حضانت فرزند پس از طلاق توافق كردند و موافقت خود را به دادگاه اعلام كردند، بايد بر اساس آنچه پس از طلاق توافق كرده اند عمل كنند و نمي توانند كاري خلاف توافق انجام دهند.

در صورتي كه يكي از والدين در مورد حضانت طفل بر خلاف توافق نامه عمل كند، پدر و مادر ديگر مي توانند به دادگاه خانواده مراجعه كرده و او را ملزم به اجراي توافق در مورد حضانت طفل كنند.
حق ملاقات با طفل پس از طلاق توافقي
پس از طلاق، حضانت فرزند به عهده يكي از والدين است و حق ملاقات فرزند متعلق به طرف مقابل است كه با توجه به سن فرزند و رابطه با هر يك از والدين، زمان ملاقات با كودك از ساعت 24 تا 72 در پايان هفته تعيين مي شود. و در طلاق توافقي زمان و مكان ملاقات با طفل توسط والدين تعيين مي شود. همچنين زوجين پس از طلاق حتي پس از ثبت طلاق نيز مي توانند توافقات خود را در خصوص زمان و مكان ملاقات با فرزند تغيير دهند، اما پس از اعلام تغييرات در خصوص ملاقات با فرزند بايد مطابق آن اقدام كنند.



:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ابراهیم مشهدی

 

وكيل براي حذف نام همسر از شناسنامه در تهران

 يكي از مواردي كه بسياري از افراد به دنبال كسب اطلاعات در مورد آن هستند، حذف نام همسر از شناسنامه پس از اتفاقاتي مانند: جدايي و طلاق يا فوت وي است.حذف نام همسر از شناسنامهحذف نام همسر از شناسنامه در هر شرايطي مقررات خاص خود را دارد و در برخي موارد امكان پذير نيست و يا نياز به استفاده از روش هاي خاص خود دارد كه در اين موارد يك وكيل مجرب و متخصص مي تواند به متقاضي كمك كند.
حذف نام همسر سابق از شناسنامه زن پس از جدايياگر طلاق بعد از رابطه جنسي صورت گرفته باشد، سازمان ثبت احوال از حذف نام همسر سابق از شناسنامه خودداري مي كند. اما در عمل روش هايي وجود دارد كه يك وكيل حرفه اي مي تواند براي اين كار انجام دهد.
خانمي كه متقاضي حذف نام همسر سابق خود است با ازدواج مجدد و ثبت رسمي آن مي تواند به اداره ثبت احوال مراجعه كند تا با اعلام همسر دوم نام همسر اول خود را از شناسنامه حذف كند. در اين صورت اداره ثبت احوال گواهي ولادت المثني صادر مي كند و ديگر نامي از شوهر سابق زن در شناسنامه زن قيد نمي شود.راه ديگر اين است كه متقاضي در دادگاه صالح (دادگاهي كه شناسنامه صادر مي شود) عليه اداره ثبت احوال اقامه دعوي كند. در اين صورت اگر دادگاه حكم به حذف نام زوج را صادر كند، شخص مي تواند با تسليم حكم به اداره ثبت احوال، نام همسر سابق خود را از شناسنامه حذف كند. اداره ثبت احوال نيز مكلف به اجراي حكم است.
اما در صورتي كه زني باكره باشد و قبل از دخول از شوهر خود جدا شود، براي حذف نام همسر سابق خود مي تواند با اخذ گواهي پزشكي قانوني يا حكم قضايي و پس از تكميل ويژه به سازمان ثبت احوال مراجعه كند. فرم ها و ارائه مدارك خود، درخواست صدور يك كپي شناسنامه بدهد.
حذف نام زن از شناسنامه مردمرد مي تواند مانند زن به دادگاه محل صدور شناسنامه دادخواست حذف طلاق و نام زوجه از شناسنامه بدهد و دادگاه پس از بررسي مدارك ارائه شده اقدام به صدور گواهي ولادت نمايد. در مورد امكان يا عدم امكان حذف تصميم مناسب اتخاذ كنيد. نام همسر سابق صادر مي شود.
همچنين در صورت عدم وجود رابطه، مرد مي تواند با اخذ گواهي از دادگاه به اداره ثبت احوال مراجعه و درخواست صدور شناسنامه المثني كند.
حذف نام همسر پس از فوت اوطبق برخي رويه هاي قضايي، در مواردي كه يكي از زوجين فوت مي كند، ممكن است همسر وي بخواهد در صورت ازدواج مجدد، نام متوفي را از شناسنامه خود حذف كند. براي اين كار متقاضي بايد به همراه مدارك لازم به اداره ثبت احوال مراجعه و درخواست خود را مبني بر حذف نام همسر متوفي از شناسنامه ارائه كند.مدارك لازم جهت حذف طلاق و نام همسر از شناسنامهدر مواردي كه امكان حذف طلاق و نام همسر از شناسنامه وجود دارد، متقاضي بايد مدارك زير را ارائه دهد: شناسنامه، كارت ملي، عكس، طلاق، اصل يا عكس طلاق، گواهي باكرگي از پزشك قانوني
آيا ازدواج قبلي در شناسنامه المثني ثبت شده است؟حذف نام همسر سابق معمولاً با ادعاي مفقود شدن شناسنامه و درخواست صدور گواهي تولد المثني همراه است. همانطور كه بيان شد افرادي كه درخواست حذف نام همسر سابق در شناسنامه المثني دارند بايد درخواست خود را طي مراحل قانوني ارائه و اقدامات لازم را انجام دهند و مدارك را ارائه دهند.طبق ماده 33 قانون ثبت احوال اصلاحي 1363: كليه وقايع ازدواج و طلاق يا فوت زن يا شوهر، مراجع و ... بايد در دفاتر ثبت شود. همچنين بر اساس اين ماده در شناسنامه المثني زن يا مرد آخرين ازدواج و طلاق يا طلاق و در صورت تعدد زوجات به استثناي ازدواج مجرد و طلاق بايد تعداد ازدواج ذكر شود. ، كه طبق اين ماده اين موضوع در شناسنامه المثني لحاظ نخواهد شد. .بنابراين بدون اين شرايط نمي توان به سادگي نام همسر را در شناسنامه المثني حذف كرد. به عنوان مثال، اگر شخصي بخواهد با درخواست شناسنامه المثني و حذف نام همسر سابق خود در صورت داشتن رابطه جنسي، همسر سابق خود را از همسر دوم خود مخفي كند، چنين چيزي با درخواست صدور گواهي نامه امكان پذير نيست. شناسنامه المثني زيرا حذف نام همسر پس از رابطه جنسي تنها در صورت ثبت ازدواج دوم امكان پذير است.شناسنامه آن شخص و همسر دوم از ازدواج اول او مطلع مي شود.
هزينه حذف نام همسر از شناسنامههزينه اي كه براي حذف نام همسر سابق از شناسنامه محاسبه مي شود، علاوه بر تعرفه و هزينه هاي قانوني، با توجه به نوع درخواست متقاضي و كاري كه وكيل بايد براي وي انجام دهد، تعيين مي شود. و نرخ مشخصي ندارد. بنابراين براي استعلام دقيق هزينه هاي اين كار مي توانيد با تلفن تماس بگيريد و يا به دفتر وكيل مورد نظر خود مراجعه كنيد.
وكيل براي حذف نام همسر سابق از شناسنامهبا توجه به اينكه حذف نام همسر سابق از شناسنامه با توجه به دليل حذف نام و شرايط هر يك از زوجين متفاوت است، بنابراين لازم است در هر شرايطي به شيوه قانوني صحيح عمل شود.

 



:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ابراهیم مشهدی

 

مهريه در طلاق توافقي در تهران
امروزه با گسترش روابط و دنياي ديجيتال و فضاي مجازي، زندگي ها تغيير كرده و روابط افراد بسيار بيشتر شده است و گاهي با افراد ناشناس يا غيرقابل اعتماد وارد روابط خانوادگي مي شوند و ازدواج مي كنند، گاهي بعد از يك دوره زندگي و اختلاف. . سليقه و فرهنگ آنها گاهي كارشان را به دادگاه كشانده و باعث جدايي آنها شده است و اينجاست كه اختلافاتشان نمايان مي شود و گاهي دچار مشكل و عدم توافق مي شوند.و دادگاه بايد بين آنها داوري كند و طبق قوانين مكتوب كشور بين آنها حكم صادر كند. در اين صورت طلاق توافقي يكي از بهترين راه حل هايي است كه وجود دارد و سريع به نتيجه مي رسد. به گونه اي كه هر كدام از آن ها بخشي از حقوق خود را مي گذرانند و كار را تمام مي كنند.
اگر زن و مرد بخواهند با توافق يكديگر از هم جدا شوند. آنها بايد در مورد همه پرونده ها به توافق برسند و سپس پرونده خود را به شعبه دادگاه تحويل دهند.در جامعه كشورهاي اسلامي حق طلاق مرد با حق مهريه زن مقايسه مي شود. وقتي طلاق توافقي صورت مي گيرد، با توجه به اينكه حق طلاق توافقي بوده است، حق مهريه نيز كاملاً توافقي است، در اين صورت پرداخت مهريه طبق توافق زن و مرد است.حال طبق توافق زن و مرد مي توان مهريه را به طور كامل يا اقساط پرداخت كرد و يا زن و مرد توافق كنند كه در ازاي حق طلاق مرد، زن نيز منصرف شود. مهريه اش . و مهريه اش را بدهد كه در اكثر موارد زن براي طلاق توافقي از شوهرش مهريه خود را خرج مي كند.
نفقه در طلاق توافقيوقتي زن و مردي با هم ازدواج كنند و عقد بين آنها خوانده شود، نفقه زن به عهده مرد است. مثلا زن و شوهري كه چند سالي است با هم زندگي مي كنند و در اين سال ها زن از مرد نفقه اي دريافت نكرده است. در زمان طلاق مي تواند نفقه اين سال ها را از همسرش مطالبه كند. البته دريافت نفقه به طور كامل يا اگر بخواهد نفقه خود را ببخشد منوط به توافق زن و شوهر است.اگر طلاق توافقي باشد، چون معمولا مردها تمايلي به جدايي از همسر خود ندارند، در اين صورت زن براي گرفتن طلاق توافقي از نفقه خود صرف نظر مي كند. اين بخشش از سوي زن مي تواند در مقابل متقاعد كردن مرد به جدايي و طلاق موثر باشد، توافقي كه گاهي جواب مي دهد و گاهي بي نتيجه است، اما در هر صورت كاملاً منوط به توافقي است كه بين منعقد مي شود. زن و شوهر
مهريه در طلاق توافقيوقتي زن و مردي با هم ازدواج مي كنند و خانه اي مشترك براي خود انتخاب مي كنند، معمولاً طبق آداب و رسومي كه از گذشته تاكنون وجود دارد، زن براي شروع زندگي مشترك جهيزيه اي از خانواده دريافت مي كند. او با خود ثروت به خانه مي آورد. او مي تواند اين مهريه را ليست كند و از شوهرش بخواهد كه آن را امضا كند تا در زمان طلاق بدون مشكل مهريه خود را پس بگيرد.
و در صورت بروز مشكل بين زن و شوهر، زوجه مي تواند ليست خود را به دادگاه ارائه و تصميم به استرداد مهريه از دادگاه بگيرد. در بسياري از موارد معمولا زن با حكم قضايي مهريه خود را پس مي گيرد.نگهداري از فرزندان در طلاق توافقيبعد از طلاق دغدغه زنان حضانت فرزندان است و معمولا در طلاق بر سر حضانت فرزندان توافق مي كنند. دادگاه بر اساس اين قرارداد حكم صادر مي كند. زيرا توافقي كه بين زن و شوهر در مورد حضانت فرزندان انجام شده براي دادگاه مهم است.
تقسيم اموال در طلاقبر اساس قوانين اسلام، زن و مرد هر دو در اداره اموال خود مستقل هستند و مي توانند هر طور كه مي خواهند اموال خود را كنترل و اداره كنند. زن در دوران عقد مي تواند هر آنچه را كه به دست آورده است اعم از منقول و غير منقول اداره و تصرف كند. و همچنين اگر مردي متاهل هم باشد بايد در اموال شخصي خود كاملاً دخالت كند.
البته زن و شوهر مي توانند در مورد شرايط و ضوابط تقسيم اموال توافق كنند كه خلاف قانون نباشد و سردفتر عقد توافقي را در عقدنامه بنويسد. با توجه به شرط مندرج در سند ازدواج و امضاي زوجين، در صورتي كه تقاضاي طلاق خواسته زوجه نباشد، مرد موظف است تمام اموال و اموالي را كه در دوران عقد با همسرش به دست آورده، به نصف تقسيم كند. نيم. اموال خود را به همسرش واگذار كند.



:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 اسفند 1401 | نظرات ()